news_banner (2)

nyheter

Nye markedstrender

-- Aluminiumsvesker og kosmetikkvesker er populære i Europa og Nord-Amerika

I følge statistikken til selskapets utenrikshandelsavdeling har de siste månedene de fleste av produktene våre blitt solgt til europeiske og nordamerikanske land, spesielt handelsvolumet av aluminiumsvesker og kosmetikkvesker.Noen få produkter selges til Sør-Korea, New Zealand, Sør-Afrika, Peru, Kenya og andre land.

ny3 (1)

Våre handelsprodukter med Tyskland, Frankrike, Italia, Storbritannia, Hellas og andre europeiske land er for det meste aluminiumskofferter, inkludert akrylhylster i aluminium, mynthylser i aluminium, CD-kofferter i aluminium, frisørkofferter i aluminium, verktøykofferter i aluminium, etc. Det er anslått at forbrukere i europeiske land foretrekker produkter i aluminium.Med sterk lagringsfunksjon og vakkert utseendedesign, har aluminiumsdeksler blitt det beste valget for mange forbrukere.

ny3 (2)
ny3 (3)
ny3 (4)
ny3 (5)
ny3 (6)

Vi handler med USA, Mexico og andre nordamerikanske land, inkludert kosmetikkvesker, kosmetikkvesker, rullende sminkevesker osv. Det er anslått at forbrukere i Nord-Amerika foretrekker slike produkter.Flere og flere forbrukere tar hensyn til livskvaliteten, har mye kosmetikk og har et behov for oppbevaring, så de foretrekker kosmetikkvesker, kosmetikkvesker, rullende sminkevesker.

ny3 (7)
ny3 (8)
ny3 (10)
ny3 (9)

Som produsent av profesjonelle aluminiumskofferter, kosmetikkvesker og kosmetikkvesker har vi et uavhengig FoU- og designteam, som vil designe produkter og sette dem i produksjon i henhold til kundenes behov.Produktene våre er mer og mer populære blant folk over hele verden, spesielt i Nord-Amerika og Europa.

ny3 (11)

Med gjenoppretting og åpning av verdensøkonomien vender flere og flere land tilbake til verdenshandel.I møte med en slik utviklingstrend, vil vi ta flere bestillinger med sterk styrke, tilby flere høykvalitetsprodukter til mennesker over hele verden, og strebe etter å bli en utmerket produsent av kosmetiske vesker, kosmetiske vesker, aluminiumsvesker og flyvesker!


Innleggstid: Nov-04-2022